Abdellah Essaoui

Home » Over Ons » Abdellah Essaoui

Samen een veilige ruimte creëren

Mijn empathische aanpak zorgt ervoor dat je je gehoord en begrepen voelt. Samen creëren we een veilige ruimte waarin je vrijuit kunt spreken over je gedachten en gevoelens. Mijn doel is om een verbinding met jou aan te gaan, gebaseerd op vertrouwen en respect.

Als behulpzame gids sta ik naast je om je te ondersteunen bij het ontwikkelen van praktische strategieën voor het omgaan met uitdagingen. Samen zullen we werken aan het verkennen van diverse effectieve methodieken en benaderingen die dienen als krachtige tools om emoties te uiten, stress te verminderen en innerlijke kracht te ontdekken.

Mijn achtergrond in de psychologie vormt de basis van mijn begrip en expertise. Met kennis van verschillende psychologische benaderingen kan ik een op maat gemaakt behandelplan ontwikkelen dat aansluit bij jouw unieke behoeften en doelen.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en je te helpen een gezonder, evenwichtiger leven te leiden.

Een cijfer waar wij trots op zijn

Het was een grote stap voor mij om me aan te melden bij een psycholoog, omdat ik dacht dat mijn problemen niet groot genoeg waren. Uiteindelijk maakt het niet uit hoe groot je problemen zijn, je kunt altijd terecht bij deze praktijk. De heer Raja is een fijne behandelaar die voldoende ruimte biedt om je verhaal te doen.

5/5

De hulp die ik hier krijg is geweldig! De omgeving is erg fijn en degene met wie ik nu praat is heel aardig en ze luistert naar me en daarnaast geeft ze me goede advies en tools die werken. Daarnaast is het fijn dat ik haar kan mailen als ik bijv. in de put zit en gewoon niet weet wat ik moet doen. het is fijn om te weten dat je hier niet alleen voor staat.

5/5

Ik ben heel tevreden over mijn behandeling. Er is namelijk heel passend gekeken naar de situatie en aan de hand daarvan is er gekeken wat goed is en wat niet. Dit heeft duidelijke handvaten gegeven om sneller en beter een keuze te maken. Dit liep persoonlijk niet goed en een inzicht van iemand anders helpt sterk bij het bepalen wat goed is en wat niet. Uiteindelijk is dit ten goede gekomen voor mezelf en ben ik zelfstandiger geworden. Mijn angstproblemen zijn hierdoor veel minder geworden en ik ben er sterker van geworden. Daar ben ik ook heel blij mee.

5/5

Er is een goede probleemanalyse gemaakt en de adviezen sloten hier goed op aan. Terugkoppeling van het geleerde via de mail vond ik prettig. Hierdoor kreeg ik bevestigd of ik het advies goed begrepen had. De sfeer tijdens de gesprekken was goed. Er was aandacht voor hetgeen gezegd of juist niet gezegd werd.

5/5

Een tijd geleden kwam ik via Shehzad bij Emma met mijn dochter. Inaya, meisje van toen 7 jaar liep erg vast. Woedebuien op school, en wij wisten niet zo goed waar dit vandaan kwam. Emma was zowel voor mij als moeder, en Inaya erg steunend. Ik kon altijd terecht voor vragen, en Inaya vond het fijn om met haar te praten. Emma leerde Inaya om te gaan met haar boosheid, en gaf ons fijne adviezen waar ook school veel aan had.

5/5

De behandelingen geven jouw gedachten een ander perspectief en daarbij helpen die om jouw op het rechte pad te behouden, daarnaast zijn het allemaal hele lieve mensen waardoor de omgeving juist veilig voelt.

5/5