Ben je vastgelopen en kom je er alleen niet uit?

We zijn er voor je en staan je graag bij, zodat jij met behulp van je eigen kracht en kwaliteiten jezelf verder kan helpen en ontwikkelen. 

Home » Contact

Even wisselen van gedachten?

Kom werken aan je doelen en leer jezelf beter kennen. Zodat jij je kan richten op wat jij belangrijk vindt. Vol leven zoals jij je dat wenst!

Tijdens een behandeling leer je onder andere over je gedrag, over je denken, over je gevoel en hoe je daarmee kan leren omgaan. Hierdoor ben je beter in staat met uitdagingen in het leven om te gaan. Iedere mens is uniek, ieder probleem is uniek en daarom is ieder behandeltraject uniek.

Contact opnemen

Wij staan voor je klaar!

Na start behandeling zal de behandelaar individuele afspraken met u maken over bereikbaarheid en beschikbaarheid ook buiten de contacturen. In de meeste gevallen zal de behandelaar u ook zijn/haar mobiele telefoonnummer geven zodat ook sms-contact en gerichte voicemailberichten mogelijk zijn.

Bij onze praktijk worden na aanmelding en/of intake duidelijke afspraken gemaakt betreffende bereikbaarheid en werkafspraken. Met jou zal worden doorgenomen dat je gedurende avond/nacht/weekend/crises terecht kunt bij jouw eigen huisartsenpraktijk/-post. In crisissituaties kan de dienstdoende huisarts na een beoordeling verdere stappen ondernemen in het hulpverleningsproces.

Adres

Hertog Albrechtlaan 6
2553 GS Den Haag

Telefoonummer

070 204 2006

E-mailadres

info@rajapsychologie.nl

Een cijfer waar wij trots op zijn

Het was een grote stap voor mij om me aan te melden bij een psycholoog, omdat ik dacht dat mijn problemen niet groot genoeg waren. Uiteindelijk maakt het niet uit hoe groot je problemen zijn, je kunt altijd terecht bij deze praktijk. De heer Raja is een fijne behandelaar die voldoende ruimte biedt om je verhaal te doen.

5/5

De hulp die ik hier krijg is geweldig! De omgeving is erg fijn en degene met wie ik nu praat is heel aardig en ze luistert naar me en daarnaast geeft ze me goede advies en tools die werken. Daarnaast is het fijn dat ik haar kan mailen als ik bijv. in de put zit en gewoon niet weet wat ik moet doen. het is fijn om te weten dat je hier niet alleen voor staat.

5/5

Ik ben heel tevreden over mijn behandeling. Er is namelijk heel passend gekeken naar de situatie en aan de hand daarvan is er gekeken wat goed is en wat niet. Dit heeft duidelijke handvaten gegeven om sneller en beter een keuze te maken. Dit liep persoonlijk niet goed en een inzicht van iemand anders helpt sterk bij het bepalen wat goed is en wat niet. Uiteindelijk is dit ten goede gekomen voor mezelf en ben ik zelfstandiger geworden. Mijn angstproblemen zijn hierdoor veel minder geworden en ik ben er sterker van geworden. Daar ben ik ook heel blij mee.

5/5

Er is een goede probleemanalyse gemaakt en de adviezen sloten hier goed op aan. Terugkoppeling van het geleerde via de mail vond ik prettig. Hierdoor kreeg ik bevestigd of ik het advies goed begrepen had. De sfeer tijdens de gesprekken was goed. Er was aandacht voor hetgeen gezegd of juist niet gezegd werd.

5/5

Een tijd geleden kwam ik via Shehzad bij Emma met mijn dochter. Inaya, meisje van toen 7 jaar liep erg vast. Woedebuien op school, en wij wisten niet zo goed waar dit vandaan kwam. Emma was zowel voor mij als moeder, en Inaya erg steunend. Ik kon altijd terecht voor vragen, en Inaya vond het fijn om met haar te praten. Emma leerde Inaya om te gaan met haar boosheid, en gaf ons fijne adviezen waar ook school veel aan had.

5/5

De behandelingen geven jouw gedachten een ander perspectief en daarbij helpen die om jouw op het rechte pad te behouden, daarnaast zijn het allemaal hele lieve mensen waardoor de omgeving juist veilig voelt.

5/5