Over Ons

Leraren openen deuren.
Je gaat er zelf doorheen.

– Confucius –

Binnen Raja Psychologie werken we in openheid en gelijkheid samen in een hecht team. 

Home » Over Ons

Met passie en energie

We doen ons werk met passie en halen energie uit wat we doen. We vinden het belangrijk écht verschil te maken door jongeren en jongvolwassenen verder te helpen. We zorgen voor een huiselijke en ontspannen sfeer, zodat je je goed voelt in de praktijk. We zijn ruimdenkend en creatief en zijn graag bezig met het ontwikkelen van nieuwe hulpvormen. Empathie, betrokkenheid en flexibiliteit zijn kenmerkend voor ons team.

Het draait om jou

Bij Raja Psychologie gaan we in gesprek met jou over waar je tegenaan loopt en wat je zou willen bereiken. Samen kijken we hoe de sessies precies gaan vormgeven en aan welke aanvullende activiteiten binnen onze praktijk je deel zou kunnen nemen om aan je doelen te werken. Ook stemmen we af welke therapievorm en werkwijze het beste bij je past en kijken we hoeveel sessies we denken nodig te hebben. We vinden het belangrijk dat jij weer in staat bent je leven de richting te geven die je wenst. 

De zorg vanuit onze praktijk kan worden vergoed. 

To improve is to change

Het werken aan verandering en verbetering is een proces waarbinnen we gaan werken aan hoe je over dingen denkt, hoe je je voelt en hoe je je gedraagt. Bij Raja Psychologie geloven we dat het enorm ondersteunend kan zijn om jezelf op een andere manier te ervaren. Dit kan je helpen om meer in contact te komen met jezelf en je gevoel.

Ons team

Binnen onze praktijk werken we in openheid en gelijkheid samen in een hecht team. We doen ons werk met passie en halen energie uit wat we doen.

Hieronder kun je kennismaken met ons team en ook doorklikken voor meer informatie en achtergrond van onze teamleden. 

Psycholoog

online therapie beschikbaar

Psycholoog

online therapie beschikbaar

Holistisch kindertherapeut

Kunstzinnige therapeut

Emotiegerichte therapeut

Een cijfer waar wij trots op zijn

Het was een grote stap voor mij om me aan te melden bij een psycholoog, omdat ik dacht dat mijn problemen niet groot genoeg waren. Uiteindelijk maakt het niet uit hoe groot je problemen zijn, je kunt altijd terecht bij deze praktijk. De heer Raja is een fijne behandelaar die voldoende ruimte biedt om je verhaal te doen.

5/5

De hulp die ik hier krijg is geweldig! De omgeving is erg fijn en degene met wie ik nu praat is heel aardig en ze luistert naar me en daarnaast geeft ze me goede advies en tools die werken. Daarnaast is het fijn dat ik haar kan mailen als ik bijv. in de put zit en gewoon niet weet wat ik moet doen. het is fijn om te weten dat je hier niet alleen voor staat.

5/5

Ik ben heel tevreden over mijn behandeling. Er is namelijk heel passend gekeken naar de situatie en aan de hand daarvan is er gekeken wat goed is en wat niet. Dit heeft duidelijke handvaten gegeven om sneller en beter een keuze te maken. Dit liep persoonlijk niet goed en een inzicht van iemand anders helpt sterk bij het bepalen wat goed is en wat niet. Uiteindelijk is dit ten goede gekomen voor mezelf en ben ik zelfstandiger geworden. Mijn angstproblemen zijn hierdoor veel minder geworden en ik ben er sterker van geworden. Daar ben ik ook heel blij mee.

5/5

Er is een goede probleemanalyse gemaakt en de adviezen sloten hier goed op aan. Terugkoppeling van het geleerde via de mail vond ik prettig. Hierdoor kreeg ik bevestigd of ik het advies goed begrepen had. De sfeer tijdens de gesprekken was goed. Er was aandacht voor hetgeen gezegd of juist niet gezegd werd.

5/5

Een tijd geleden kwam ik via Shehzad bij Emma met mijn dochter. Inaya, meisje van toen 7 jaar liep erg vast. Woedebuien op school, en wij wisten niet zo goed waar dit vandaan kwam. Emma was zowel voor mij als moeder, en Inaya erg steunend. Ik kon altijd terecht voor vragen, en Inaya vond het fijn om met haar te praten. Emma leerde Inaya om te gaan met haar boosheid, en gaf ons fijne adviezen waar ook school veel aan had.

5/5

De behandelingen geven jouw gedachten een ander perspectief en daarbij helpen die om jouw op het rechte pad te behouden, daarnaast zijn het allemaal hele lieve mensen waardoor de omgeving juist veilig voelt.

5/5