Partners

Home » Werkwijze » Partners

Een professioneel netwerk

Binnen onze praktijk maken wij gebruik van een professioneel netwerk waaronder huisartsenpraktijk(en), collega psychologen en –psychotherapeuten, coaches en GGZ-instellingen.

Activiteiten https://www.stichtingnoorderlicht.nl

Lichaamsgerichte therapie https://www.lichaamsgerichtetherapierotterdam.nl

Kunstzinnige therapie https://agneskunstzinnigetherapie.nl

Coaching https://shiracohen.yoga

To improve is to change

Het werken aan verandering en verbetering is een proces waarbinnen we gaan werken aan hoe je over dingen denkt, hoe je je voelt en hoe je je gedraagt. Bij Raja Psychologie geloven we dat het enorm ondersteunend kan zijn om jezelf op een andere manier te ervaren. Dit kan je helpen om meer in contact te komen met jezelf en je gevoel.

Een cijfer waar wij trots op zijn

Het was een grote stap voor mij om me aan te melden bij een psycholoog, omdat ik dacht dat mijn problemen niet groot genoeg waren. Uiteindelijk maakt het niet uit hoe groot je problemen zijn, je kunt altijd terecht bij deze praktijk. De heer Raja is een fijne behandelaar die voldoende ruimte biedt om je verhaal te doen.

5/5

De hulp die ik hier krijg is geweldig! De omgeving is erg fijn en degene met wie ik nu praat is heel aardig en ze luistert naar me en daarnaast geeft ze me goede advies en tools die werken. Daarnaast is het fijn dat ik haar kan mailen als ik bijv. in de put zit en gewoon niet weet wat ik moet doen. het is fijn om te weten dat je hier niet alleen voor staat.

5/5

Ik ben heel tevreden over mijn behandeling. Er is namelijk heel passend gekeken naar de situatie en aan de hand daarvan is er gekeken wat goed is en wat niet. Dit heeft duidelijke handvaten gegeven om sneller en beter een keuze te maken. Dit liep persoonlijk niet goed en een inzicht van iemand anders helpt sterk bij het bepalen wat goed is en wat niet. Uiteindelijk is dit ten goede gekomen voor mezelf en ben ik zelfstandiger geworden. Mijn angstproblemen zijn hierdoor veel minder geworden en ik ben er sterker van geworden. Daar ben ik ook heel blij mee.

5/5

Er is een goede probleemanalyse gemaakt en de adviezen sloten hier goed op aan. Terugkoppeling van het geleerde via de mail vond ik prettig. Hierdoor kreeg ik bevestigd of ik het advies goed begrepen had. De sfeer tijdens de gesprekken was goed. Er was aandacht voor hetgeen gezegd of juist niet gezegd werd.

5/5

Een tijd geleden kwam ik via Shehzad bij Emma met mijn dochter. Inaya, meisje van toen 7 jaar liep erg vast. Woedebuien op school, en wij wisten niet zo goed waar dit vandaan kwam. Emma was zowel voor mij als moeder, en Inaya erg steunend. Ik kon altijd terecht voor vragen, en Inaya vond het fijn om met haar te praten. Emma leerde Inaya om te gaan met haar boosheid, en gaf ons fijne adviezen waar ook school veel aan had.

5/5

De behandelingen geven jouw gedachten een ander perspectief en daarbij helpen die om jouw op het rechte pad te behouden, daarnaast zijn het allemaal hele lieve mensen waardoor de omgeving juist veilig voelt.

5/5

Veelgestelde vragen

Behandelgesprekken met een psycholoog bieden jou de mogelijkheid om beter te overzien waar je tegenaan loopt en te ontdekken hoe jij hier het beste mee om kunt gaan. Jouw vermogen tot zelfreflectie wordt versterkt: wat is er met mij aan de hand en wat heb ik eigenlijk nodig? 

Er is veel verscheidenheid in hoe we samen aan de slag gaan. Soms is het bijvoorbeeld nodig veel structuur in de sessies aan te brengen met het aanhouden van vaste thema’s of oefeningen, en soms is het passender de structuur meer los te laten en is de therapie vooral van jouw inbreng afhankelijk. Het één is niet per se beter dan het ander. Dit is afhankelijk van hoe jij in elkaar zit, van de klachten die jij ervaart en van wat jij belangrijk vindt.  

Bij onze praktijk helpen wij jou graag verder om aan jouw doelen te werken!

Wanneer er sprake is van milde of matig ernstige psychische klachten, is behandeling bij onze praktijk meestal mogelijk. Denk onder meer aan: somberheid, angsten, negatief zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen en levensvragen.  Je bent altijd welkom om contact met ons op te nemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn en om meer helderheid te krijgen over wat je nodig hebt om jouw leven te veranderen en te verbeteren. Ernstige problematiek behandelen wij doorgaans niet. Dit is zo omdat wij bijvoorbeeld geen mogelijkheid hebben tot opname en geen 24-uurs bereikbaarheid of crisisdienst hebben. Wij kunnen dan dus niet de zorg bieden die eigenlijk nodig is.  

Twijfel je of behandeling bij onze praktijk passend is, neem dan contact met ons op voor overleg. Ook zou je contact kunnen opnemen met je huisarts om samen te kijken naar passende hulp.

Onze praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland en wij bieden verzekerde zorg die vergoed kan worden vanuit de basisverzekering. Bij vergoeding uit de basisverzekering betaal je wel altijd eerst jouw eigen risico, wat standaard € 385,- per jaar is. Hier krijg je dan ook een rekening voor van jouw verzekeraar. 

Om in aanmerking te komen voor vergoede behandelgesprekken, hebben we een verwijsbrief nodig van je huisarts. Deze kan ook digitaal via Zorgdomein naar Raja Psychologie in Den Haag worden verstuurd.  

De tarieven bij vergoede behandelgesprekken zijn hier terug te vinden.
Verder zijn behandelgesprekken op basis van zelfbetaling ook mogelijk. Het tarief is dan €120 per sessie van 60 minuten.