Wat gebeurt er in de creatieve therapie bij Agnes Hulleman?

Een referentie van Anja:

Wat gebeurt er in de creatieve therapie bij Agnes Hulleman?
Je bent ergens in vastgelopen, als mens. Je loopt tegen jezelf aan. Dan is daar het moment van zelfreflectie. En dan is daar de hulp van Agnes. En Agnes is sensitief. Gaat met je mee op ontdekkingsreis naar de diepere lagen in je psyche.

Via haar opdrachten / raadgevingen kom je dan bij een stukje van “jezelf” dat je niet kende, niet doorgronde. Dan ontmoet je dus jezelf, in het werk dat je maakt. En in het proces van verbeelding, van trachten je gevoel in het werk te leggen – of dat nu op papier of met materiaal zoals klei is- heb je een cruciale / sensitieve beleving.

Waarin ineens een “zelf-kwartje” valt. Zo van………..óh dit is wat ik doe, hier loop ik dus telkens tegenaan,……… En dan heb je dus “beeld” bij je eigen gevoel. Dat is gewoon fijn, lekker, doet je goed. Verankert iets in jezelf. Het werk dat je gedurende de sessies maakt, laat een self-healing ontwikkeling zien.

Je leert van jezelf, door jezelf, met jezelf. Dan dat maakt Agnes heel bijzonder. Dat ze ergens begrijpt, weet, aanvoelt wat dan je weg of je nieuwe stap is….